Etsi:
Olet täällä: EtusivuKoulutus ja valmennusValmennusII alueen valmennus 2014

LEIRIKUTSU

HAKULOMAKE


LEIRIKUTSU
Suomen Maastohiihto RY:n 2- alue kaudella 2014 – 2015

Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Hämeen piirien yhteiset maastohiihdon valmennusleirit toteutetaan jälleen kaudella 2014-15.

Leirit järjestetään Jämillä. Vastuuvalmentaja ja ryhmien apuvalmentajat vahvistetaan myöhemmin, heti kun mm. aiempien vuosien valmentajien muut sitoumukset
valmennushommiin on saatu selville.

Leireille valitaan max. 45 hiihtäjää 14-vuotiaista (2000 syntyneet) ylöspäin. 2001 syntyneet voivat myös hakea leiritykseen, heille jaetaan paikkoja muiden hakeneiden
määrästä ja tasosta riippuen. Leireillä on omat ohjelma Kultasompa-ikäisille + nuorille aikuisille (1998 ja aiemmin synt) sekä Hopeasompa-ikäisille (1999, 2000 ja 2001 synt).
Valtakunnallisille HS- tai nuorten (Habita- tms.) leireille valitut voivat myös hakea alueleiritykseen, ja heistä muodostetaan mahdollisuuksien mukaan oma ’sparraajien’ ryhmä.
Tarkempi ryhmien määrä ja ryhmäjako selviää vasta kun hakemukset on saatu sisään ja lopulliset vetäjät vahvistettua.

Leirien osallistujat valitsee hakemusten perusteella raati, jossa ovat mukana piirien nuorisovalmennuksesta vastaavat henkilöt. Yhtenä vahvana valintaperusteena on menestys vuoden 2014 arvokilpailuissa (HS- ja SM-loppukilpailut, KLL-valtakunnallinen), joissa sijoituksen lisäksi vaikuttaa ero kärkeen sekä sarjan osallistujamäärä.
Valinnassa huomioidaan myös tuleva aktiivisuus leirityksen suhteen, HS-aluekilpailut/PM-kilpailut sekä muu mahdollinen kehittyminen ja harjoittelun seuranta. KS- ja nuorilla
aikuisilla myös Ranking-sijoituksella on vaikutusta.

Leirihakemuksessa on perustieto-osuus (oheinen Excel), johon kirjataan hakijan nimi, seura, syntymävuosi, puhelinnro, s-posti, HS-luppokilpailun sijoitus, KLL-kisan sijoitus, leirit joille osallistuu (1-4), laskutusosoite ja huoltajan tiedot. Lisäksi hakemuksessa (sähköposti) on vapaamuotoinen osa jossa kerrot itsestäsi ja muista seikoista jotka mielestäsi pitää ottaa huomioon valinnassa. Ensisijaisesti haemme osanottajia kaikille neljälle leirille.

Hakemukset lähetetään 16.5. mennessä sähköpostilla ’valintaraadin’ oto-sihteerille pasi.rajala(at)nsn.com, joka kokoaa ja jakaa tiedot muille raatilaisille.

Ryhmiin valitut julkaistaan piirien toimesta mahdollisimman pian valinnan jälkeen toukokuussa.

Leiriajankohdat ovat:
8.-12.6.2014, Majoitus Reima Country
20.-24.7.2014, Majoitus Reima Country
24.-28.9.2014, Majoitus Reima Country
22.-26.10.2014, Majoitus Reima Country

Kustannukset:

– n.80€ / vrk (lopullinen hinta määräytyy osallistujien määrästä riippuen), sisältäen majoituksen täysihoidolla (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala), hiihtoliput ja valmennuksen. Kustannuksia saatetaan pystyä alentamaan jos vireillä olevat rahoitusavut saadaan junailtua onnistuneesti.
- Leirit laskutetaan urheilijoiden seuroilta, ellei erikseen toisin sovita.

Sitoutuminen:
– vahvistaakseen osanottonsa tulee valittujen urheilijoiden maksaa ennakkomaksuna 25 euroa / leiri, joka hyvitetään takaisin leirimaksuissa sekä poissaolotapauksissa hyväksyttävällä syyllä (sairaus)
Ennakkomaksun maksamiseksi toimitetaan erikseen ohjeet ryhmiin valituille urheilijoille.

Tiedotus:
– kaikki tiedotus hoidetaan sähköpostin ja piirien nettisivujen avulla.
Leireistä voi tiedustella Ville Oksaselta 041-5447587 tai ville.a.oksanen(at)student.jyu.fi, myös Pasi Rajala 040 5464925, pasi.rajala(at)nsn.com

Leirivalmentajina tulevat toimimaan ammattitaitoiset ja koulutetut valmentajat. Leirien yhteyteen on tarkoitus myös järjestää ”keskustelu/seuraamistilaisuuksia” urheilijoiden/seurojen vanhemmille ja valmentajille mahdollisuuksien mukaan.

Tervetuloa nauttimaan urheilusta Jämille!