Harraste

Latutilanne

Latutilanne-palvelusta voi saada tietoa Suomen latujen kunnosta. Palvelu perustuu hiihtäjien ilmoituksiin ja aktiivisuuteen. Kuka tahansa voi kommentoida minkä tahansa ladun kuntoa.

Satakunnan hiihtoladut -Facebook-ryhmästä löytyy myös latutilannetietoa.

Talviliikkuja 2023

Talviliikkuja -kampanja järjestetään 10.1.-31.3.2023.

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan eli voit osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräly, potkukelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu, eli huonokaan talvi ei siis estä liikkumista! Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Lisätietoa Liikun sivuilta.

Talviliikkuja 2022

Ensimmäinen Talviliikkuja -kampanja järjestettin 10.1.-31.3.2022.

Kampanjassa tavoitteena on haastaa ja motivoida kaiken ikäiset ja tasoiset henkilöt liikkumaan, joten kaikki voi osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan.

Kirjauksia voi tehdä talven ulkoliikuntalajeista; hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu ja retkiluistelu. Eli huono talvi tai lumitilannekaan ei siis estä liikkumista ja osallistumista!

Liikunnan talvikampanja 2021

LIIKUNNAN TALVIKAMPANJAN TAVOITTEENA ON HAASTAA JA MOTIVOIDA LIIKKUMAAN.

Säännöllinen uurastus palkitaan Kisälli- tai Mestariliikkuja -tittelillä. Voit toki osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaankin.

TALVEN 2021 kanpanja on päättynyt.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi